A Brush With Nature - et strejf af natur eller naturen udtrykt gennem en kunstners penselstrøg. Denne dobbelttydighed illustrerer det idegrundlag APRIART og forlaget bag bygger på:

At sprede glæden ved naturen udtrykt gennem nulevende kunstneres smukke og farvestrålende malerier, reproduceret i et begrænset, nummereret og signeret oplag.

Glenholm Publishing 2008
Surreal Template Image

Blomsterbilleder og naturmotiver

Blomsterbilleder til hjemmet eller kontoret

Vores to kvindelige kunstnere har lavet blomsterbilleder og naturmotiver siden de var børn. De har lavet mange flotte blomsterbilleder som passer til hjemmet eller kontoret.

Der er blandt andet natur og blomsterbilleder af:

  • Regnskoven i Ecuador
  • En tågeskov
  • En passionsblomst
  • En Common Mallow
  • En Blue Bell
  • En Oriental Poppy
  • M.fl.

Kirsten Tind

Født i Danmark i 1943, Kirsten har tegnet siden hun var barn. I skolen havde Kirsten Jørgen Clevin som tegnelærer. Hun er siden blevet uddannet som reklametegner ved Kunsthåndværkerskolen i København. Kirsten Tind tager ud i naturen, når hun tegner og maler sine natur og blomsterbilleder. Hun er medlem af Dansk Botanisk forening, og igennem dette er hun kommet i kontakt med forskellige botanikere. Det er blevet til et godt samarbejde over årene og til mange naturmotiver. Kristen har rejst i hele verden, hvor hun også har tegnet sine naturmotiver.

Se Kristens naturmotiver her

Christine Woodman

Er Englænder, hun er uddannet inden for den grafiske branche og har arbejdet med grafik i London og Wales. Hun har opgivet den grafiske branche for at 100% fokusere på sin lidenskab til blomster og naturen. Hun har siden undervist i kunst i Wales, samtidig med at hun har malet mange blomsterbilleder. Hendes blomsterbilleder og naturmotiver hænger i mange private samlinger verden over.

Se Christines blomsterbilleder her

Køb blomster billeder

Køb blomsterbillederne og naturmotiverne her. Send en mail til info@apriart.com med hvilke billeder i ønsker at købe. Så sender vi dem lige til døren.